Tule turule ostma

Turukiosk K2. Anne müüb seal esmaspäevast laupäevani kella 9:30-15:00 laias valikus hooajalisi värskeid aia-, põllu- ja metsasaadusi (murelid, maasikad, mustikad, sõstrad,  ploomid, värske kartul, seened jne) ning nendest tehtud hoidiseid ning kõike seda soodsate hindadega. Samuti on valikus lilled istutamiseks rõdukastidesse, surunuaeda ja mujale. Ka saab tema käest tellida pärja või matusekimbu. Maksmine sularahas.

Turukiosk S3.  Rapla turu toidupood. Peeter müüb seal neljapäeval, reedel ja laupäeval Pajumäe talu piim ja piimatooted, Leivakoda Rukis pagari- ja kondiitritooted, Saaliste kulinaaria Märjamaalt, Mülleri maasuitsu liha ja vorstid Viljandimaalt, Linnu talu vabapidamis kanade munad Lõuna-Eestist, kohalike aiapidajate hoidised, mahlad ja palju muud. Samuti pakub ka kohvi, saiakesi jm kohe tarbimiseks, kioski kõrval on lauad, kus saab ostetud suupisteid ja kohvi nautida. Vaata ka FB-st  Rapla turu kiosk nr. 3.

Turukiosk S2. Väljaotsa Vutitalu müüb seal neljapäeval 16:00-19:00 ja laupäeval 9:30-15:00 vutimune, vutimunatooteid (nt vutimuna burglett, singi-juustu burger vutimunaga, suitsutatud munad jne), Jäämari jäätist, mett, samuti valmistab kohapeal suupisteid ja snäkke, saab värskendavat jooki. Kindlasti vaata ka FB-st kõige värskemaid uudiseid müügil olevate toodete kohta ja Vutitalu tegemiste kohta

Kalaauto. Laupäeviti kell 9:30-13:00 on turul kalaauto värske, suitsetatud ja ka külmutatud kalaga. Kui kalalautol on värsket kala pakkuda, on auto kohal ka kolmapäeviti. Täpsema info saate FB-st kalaauto lehelt 

hooviOTT (õhtuturg). Igal neljapäeval kella 16:30-18:30 toimub turul hooviOTT, kus on erinevad kodu- ja talutoodete müüjad. Vt kindlasti ka https://hooviott.ee/, tavaliselt on kohal ca 20 erinevate toidukaupade müüjat.

Jäätiseauto. Laupäeviti kell 10-13:00 on turul jäätiseauto. Müügil suures valikus Lätist ja mujalt pärit jäätised ja muud külmutatud kaupa. Vaata jäätiseauto sortimenti ja liikumisi siit  lisaks 

Turukiosk S1. Avatud teisipäevast laupäevani kella 10:00-15:00. Müügil laias valikus lilli: amplid, potililled, lõikelilled, lilled istutamiseks rõdukastidesse, peenrasse, surnuaeda ja mujale. Samuti on müügil hooajalisi värskeid aia-, põllu- ja metsasaadusi.

Turukiosk K3. Seal on müügil laias sortimendis uued riided soodsa hinnaga nii naistele, lastele kui meestele. Kiosk on avatud ilusate ilmadega teisipäevast laupäevani kella 10:00-13:00.  

Turukiosk K1. Suletud kuni septembrini.

Lisaks on turul ka hooajalised taimede, koduste aiasaaduste ja muude kaupade müüjad, kes tulevad ühekordsete müügipiletitega vastavalt oma võimalustele. OOTAME KÕIKI TURULE MÜÜMA  AIA-, PÕLLU- JA METSASAADUSI NING OMAVALMISTATUD TOODANGUT.

Vaata turuplaani

Turuplaan avaneb uuel lehel pdf failina

Tutvu hinnakirjaga

Hinnakiri pdf formaadis

Turul müügi korraldus, müügipiletite broneerimine jm müügipiletitega seotud küsimused:

Müügipiletite väljastamine:

Vaata vabu müügikohti

Kalendrist leiad nii broneeringud kui vabad müügikohad

Rendi üldtingimused

Renilepingute üldtingimused paviljonide rentijaile